POSLJEDICE ŠAKETANJA

Ademi i Rukavina zbog kazne ne putuju u Split

11.11.2010 u 18:40

Bionic
Reading

Šakački obračun Ante Rukavine i Arijana Ademija u svlačionici Dinama nije prošao bez sankcija. Zbog kršenja klupske discipline spomenuti dvojac neće putovati na prvenstvenu utakmicu u Split protiv istoimenog prvoligaša

Podsjetimo, u javnost je procurila vijest da su se na treningu zakačila dvojica Šibenčana u redovima Dinama Rukavina i Ademi, a sve je kulminiralo u svlačionici gdje su navodno proradile i šake. Epilog je vidljiv i na Ademijevu licu koji ima plavu masnicu ispod oka.

Da dotični dvojac neće u Split, osim na službenoj stranici, potvrdio je i Dinamov direktor marketinga Tomislav Marčinko.

'Utakmicu u Splitu propustiti će Vrsaljko zbog ozljede, no neće biti ni Rukavine i Ademija koje je trener Halilhodžić suspendirao zbog kršenja discipline', kazao je Marčinko i odmah spustio loptu na zemlju:

'Iste stvari se događaju i u velikim europskim klubovima, pa čak i u Interu. Situacija s Ademijem i Rukavinom bila je kao i s Materazzijem i Balotellijem, a vi prosudite tko je tko u toj priči.'