14. KOLO PRVE NHL

Split razvalio Dragovoljce u Zagrebu

06.11.2010 u 16:28

Bionic
Reading

Nogometaši RNK Splita gostovali su u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu i s lakoćom se obračunali protiv 'fenjeraša' domaćeg nogometnog natjecanja. Gosti su u 14. kolu Prve HNL pobijedili Hrvatski dragovoljac s uvjerljivih 4:0

'Fenjeraš' protiv najugodnijeg iznenađenja ovosezonskog natjecanja, tako bi otprilike izgledala najava utakmice četvrtog kola Prve HNL između Splita i Hrvatskog dragovoljca. Splićani su u svojoj premiiernoj sezoni u najelitnijem domaćem nogometnom natjecanju zadivili suparnike i stručnjake, te je njihov dolazak u Zagreb, na megdan Hrvatskom dragovoljcu, bio popraćen epitetom izrazitih favorita. Taj status 'crveni' su i opravdali svladavši slabe Dragovoljce s uvjerljivih 4:0.

Strijelci za osmu pobjedu u sezoni bili su dvaput Serdarušić (38. i 80. minuta) i po jednom Radnić (43) i Parać (84).

S nova tri boda Split je, makar s utakmicom više, preskočio Cibaliju na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, dok je Hrvatski dragovoljac porazom još više zacementirao dno te ostao jedina momčad bez pobjede u novoj sezoni. Od 14 odigranih susreta Dragovoljci su tek tri puta remizirali, a sve ostalo izgubili, uz gol razliku 6:32!