SPEKTAKL NA UTAKMICAMA

Torcida pozvala na obilježavanje 60. rođendana

18.10.2010 u 12:19

Bionic
Reading

Deset dana je ostalo do 60. rođendana navijačke skupine iz Splita – Torcide. Najvatreniji simpatizeri Hajduka pripremaju koreografije na narednim utakmicama kako bi se dostojno obilježio jubilej

Torcida je na svojoj službenoj internet stranici izdala priopćenje povodom 60. rođendana, a mi ga prenosimo u cijelosti.

'Prošlo je 60 dugih godina od legendarnog okupljanja navijača na Pjaci, gdje su naši stari, po prvi puta svi zajedno, stali IZA velikog imena Torcida, ZA veliko ime Hajduk .

Od Staroga placa do Poljuda, od zabrane djelovanja do veličanstvenih navijačkih povorki, generacije Torcide istim žarom bodre voljeni Hajduk ali i u isto vrijeme vode borbu za Veliki Hajduk kontra raznih režima, političkih namjesnika i nesposobnih uprava koje još uvijek pokušavaju degradirati veličinu i ponos Splita, Dalmacije i Hrvatske.

Vrijeme je da ovaj put, kao i mnogo puta do sada, stanemo jedan do drugoga i obilježimo ovaj veliki jubilej, da zajedno organiziramo proslavu dostojnu velikog imena Torcida!

Za nama je godina u kojoj je K.N. Torcida isključivo samofinanciranjem, organizirao i realizirao više spektakularnih koreografija koje ste imali prilike vidjeti. Kako svaka koreografija iziskuje velika novčana sredstva, da bi nastavili istim tempom i intenzitetom molimo vas za pomoć.

Najbolju proslavu imati ćemo, ako svi vi koji ste se u bilo kojem trenutku svog života osjećali kao dio ove grupe, kao dio Torcide, sudjelujete u njoj.

Tjedan u kojem slavimo rođendan, donosi nam tri utakmice za koje planiramo izraditi tri koreografije te nove barjake i zastave.

Dragi prijatelji i kolege, navijačice i navijači, molimo vas da simboličnim novčanim prilozima na broj žiro računa KN 2330003 - 1500209112 ili direktnom uplatom u prostorijama Kluba navijača potpomognete kupovinu materijala rođendanskih koreografija, koje će biti izrađene i podignute na ponos svih generacija Staroga placa i sjeverne tribine Poljuda!

Pokažimo zajedništvo koje nas krasi i sljedeće 3 utakmice, sa Istrom, Dragovoljcem i Zenitom, napunimo sjever te gromoglasnim navijanjem i koreografijom proslavimo ono što svi ostali mogu samo sanjati – 60 godina naše Torcide!

Akcija prikupljanja novca traje do 01.12.2010 godine.

Hajduk živi vječno!'