POTPIS U PETAK?

Jurica Vranješ na korak bliže Hajduku

28.07.2010 u 09:48

Bionic
Reading

Vranješ je riješio pitanje raskida ugovora s Werderom i ako ne bude nepredviđenih okolnosti, trebao bi u petak potpisati ugovor s Bijelima

I drugi od tri koraka, koliko ih je potrebno da Jurica Vranješ postane igrač Hajduka, uspješno je napravljen. Prvi je bio dogovor kojeg je Vranješ u Splitu postigao s predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom, drugi je korak pretpostavljao raskid ugovora s Werderom, a sad preostaje još i završni, treći - prema najavama Vranješ bi se trebao u petak ponovno sastati s čelnicima Hajduka i potpisati dvogodišnji ugovor.

Naravno, dok ugovor ne bude potpisan postoji i opcija da se pojavi neka treća zainteresirana strana, poput Herthe koja je bacila udicu i želi vidjeti Vranješa u svojoj sredini. Vranješ je odavno najavio da  ima želju zaigrati u klubu za koji navija od djetinjstva, a nije tajna da bi u Hajduku i rado završio karijeru. Ipak, ne bi bilo prvi put da pregovori sa Splićanima skrenu u slijepu ulicu i da Vranješ završi u nekom drugom klubu.

Hajduk je u prilici pružiti maksimalno 350.000 eura i samo je pitanje hoće li Vranješa to zadovoljiti. Znat ćemo u petak!