POVRATNIK NA POLJUD

Mario Brkljača vratio se u Hajduk iz Cagliarija

15.04.2010 u 14:53

Bionic
Reading

Mario Brkljača nije se dugo zadržao u Italiji. Nakon što ga je Hajduk na ljeto prošle godine posudio talijanskom Cagliariju, Brkljača 'spletom nesretnih okolnosti' nije ni minutu zaigrao za svoj novi klub te se vratio na Poljud gdje će trenirati do početka nove sezone

Nakon odigrane utakmice i ispadanja od slovačke Žiline, Hajduk je Brkljaču posudio Cagliariju. No, nažalost, nije odigrao nijednu utakmicu za talijanski klub te se naposljetku vratio u 'staro jato' – Hajduk.

'Sve je počelo da bolje ne može. Ostvario mi se san, tražio me klub iz Serie A i Hajduk me pustio. Trebala je to biti jednogodišnja posudba s pravom prvokupa, svi smo trebali dobro proći, ali... U klubu su znali da me dovode kao trećeg stranca, no ishodovanje talijanskog državljanstva za Brazilca Jedu bilo je u tijeku i trebalo je biti brzo gotovo. Na koncu se zakompliciralo pa sam morao čekati mjesec i pol dana bez prava nastupa. U tom se razdoblju momčad uigrala i formirala, tako da se kasnije bilo teško izboriti za poziciju. Dva mjeseca me mučio aduktor, no ipak sam ušao u krug kandidata i sjedio na klupi u sedam utakmica. I baš kad je trener Allegri najavio da ću sredinom veljače zaigrati protiv Parme, na treningu sam slomio šaku i sve je opet krenulo nizbrdo', kazao je Brkljača za 24sata.

Nažalost, avantura na Sardiniji neslavno je završila za Brkljaču koji se tako vratio u Hajduk, za koji ove sezone nema pravo nastupa, no zato će se na Poljudu pripremati za novu sezonu.