PRIJATELJSKI OGLED

Vukušić briljirao, Hajduk bolji od Glavica

17.02.2010 u 17:58

Bionic
Reading

Zablistao je mladi Sinjanin Ante Vukušić u svojoj Cetinskoj krajini, u uvjerljivoj pobjedi kombinirane momčadi Hajduka nad četvrtoligašem Glavicama s čak četiri pogotka. Hajduk je slavio sa 6:1 i trener Stanko Poklepović može biti zadovoljan i efikasnošću i dobrom igrom svih igrača

'Ova utakmica trebala nam je poslužiti kao test za igrače koji su nam neophodni u drugom dijelu prvenstva, poput Pandže, Vukušića, Jonjića, Oremuša, Ljubičića, i ja sam zadovoljan onim što su pokazali. Bilo je dobrih poteza i prekrasnih pogodaka. Namjeravao sam da svi dobiju po 90 minuta i pokažu što znaju', rekao je Poklepović koji je prigodu dao i dvojici rekonvalescenata, Pelajiću i Aračiću.

Bio je to prvi nastup Pelajića nakon 22 mjeseca stanke zbog loma noge.

'Sve mi se činilo pomalo čudno, u početku me čak hvatala i nervoza, ali na koncu je ipak sve došlo na svoje. Zadovoljan sam kako je sve prošlo, a najvažnije je da smo dobro igrali i pobijedili', rekao je Pelajić.

Osim Vukušića, strijelci za Hajduk bili su Zulim i Jozinović, a za Glavice je jedini gol postigao Šandrić. U četvrtak će Hajduk odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, protiv trećeligaša Primorca u Biogradu.

Čini se da je na pomolu rješenje za dvojicu iz gomile otpisanih i prekobrojnih na Poljudu, Spartak iz Naljčika zainteresiran je za Ivana Rodića, a Hrvoje Vejić je navodno vrlo blizu dogovora sa zasada nepoznatim klubom iz Kine. Hajduk bi ih rado pustio kako bi se riješio obaveza plaćanja preskupih ugovora, a i igračima je u interesu da pronađu novu sredinu i što prije zaigraju.