TKO ĆE DOĆI OVE GODINE?

Svagušin posjet Barceloni obavijen velom tajne

28.01.2010 u 15:20

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša trebao bi se u petak pojaviti pred novinarima i otkriti detalje onoga što je razgovarao s čelnicima Barcelone i hoće li slavni katalonski klub uveličati proslavu 100. rođendana 'bilih'

Još uvijek je velom tajne obavijen posjet predsjednika Hajduka Joška Svaguše Barceloni gdje je pokušavao dogovoriti gostovanje Katalonaca na Poljudu 13. veljače sljedeće godine, kada 'bili' slave 100. rođendan.

Poznato je tek da se Svaguša na Nou Campu sastao s bratom trenera prve momčadi Pepa Guardiole, koji obnaša i jednu od odgovornih funkcija u klupskom stožeru.

Jednako tako još uvijek je nepoznat i protivnik na ovogodišnjem rođendanskom slavlju Hajduka, no po svemu sudeći neće to biti neko veliko nogometno ime.

Vremenske prilike su uvjetovale da Hajduk po povratku u Split radi tek nekoliko dana na Poljudu, nakon čega će se već 7. veljače zaputiti u Postire na otoku Braču, gdje će ostati sve do 13. veljače i rođendanske proslave.

U Marbelli se radi po ustaljenom redoslijedu i planu, do povratka u Split Rejina će momčad odigrati u petak protiv bečke Austrije, u Marbelli dok bi dvoboj protiv varšavske Legije trebao biti odigran dan kasnije u bazi Poljaka, u mjestu La Cala de Miijas.

Nema novosti ni na Poljudu, zasad su propale sve kombinacije transfera Hrvoja Vejića u Tursku, Rodića u Ukrajinu te Smoje u Istru, a očekuje se i da bi po Svagušinom povratku u Split, predsjednik Hajduka odradio još jedan krug razgovora s igračima koji su stavljeni na stranu i čekaju rasplet svojih ugovora s Hajdukom.