MOLBA MEDIJIMA

Ibričić: Nemojte me seliti iz Hajduka

20.11.2009 u 11:40

Bionic
Reading

Uoči utakmice sa sesvetskom Croatijom prvo se novinarima obratio veznjak Hajduka Senijad Ibričić koji je zamjerio medijima to što ga prodaju iz kluba, a zatim je pred sedmu silu izašao i strateg Poljuda Edoardo Reja

Pomalo nenadano uoči novinske konferencije trenera Edoarda Reje novinarima se poželio obratiti Senijad Ibričić i demantirati natpise da odlazi iz Hajduka.

'Molim vas, nemojte me nigdje seliti, jer ja nemam pojma o onome što se piše u novinama. Ne događa se ništa, nitko mi se još nije javio, niti pokazao interes da me angažira i zato vas još jednom molim za malo mira. Malo me ispraznio poraz protiv Portugala i moram prikupiti snage i koncentracije da što bolje odigram ovih par utakmica do zimske stanke i da uhvatimo što više pobjeda', rekao je veznjak bilih.

Nakon njega se novinarima obratio Reja koji prvi put nije secirao igru protivnika.

'Dosad sam uvijek razmišljao i gledao na kazete protivnika, no svaki put bi protivnik osnažen motivom protiv Hajduka igrao dvostruko bolje. Zato ću se koncentrirati samo na svoju momčad. Želimo odigrati utakmicu sa što više intenziteta, da to potraje što dulje kao protiv Dinama, a ne da tome svjedočimo u bljeskovima kao obično.'

Hajduk se vraća sustavu s četiri igrača u liniji, a od prve minute će zaigrati Rubil i Tomasov.

'S Rubilom dobivamo igrača kakav nam je nedostajao u zadnjem redu, a Tomasov je svoje mjesto zaslužio trudom na treningu u zadnjih 15 dana', rekao je Reja i najavio kako će s obzirom na utakmicu Kupa protiv Zagreba u srijedu 'rasporediti snage' i dozirati napore na više igrača.