E-MAIL POZIV

Bad Blue Boys: A gdje ćeš biti ti?

07.11.2009 u 14:16

Bionic
Reading

E-mail sandučići posljednjih su dana zasvjetlili zbog dolaska poruke kojom BBB-i gotovo retorički pitaju gdje ćeš biti ti za vrijeme utakmice Dinama i Šibenika. Poruka je, u principu, savršeno jasna

Novinari, simpatizeri i prijatelji Dinama proteklih dana dobili su na svoje e-mail adrese poziv potpisan samo s Bad Blue Boys Zagreb, u kojem pozivaju na jedinstvenost i veliko okupljanje na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona tijekom nedjeljne utakmice sa Šibenikom. U zgodno sročenom pozivu, Bad Blue Boysi očito i u praksi oživljavaju nedavni dogovor svih suprotstavljenih frakcija da 'njihov' Sjever ponovno bude jedinstven u potpori voljenom klubu.

Evo što i konkretno piše u pozivu:

ODABERI d

U nedjelju, 8.11. u 20.15 sati Dinamo igra sa Šibenikom, u to vrijeme ti ćeš?

a) pokriven dekicom gledat sapunicu.
b) ić s curom u kino i na sladoled.
c) u kafiću s tri kronera buljit u teletekst.
d) otić na sjever i ostavit grlo za Dinamo.

SVI NA SJEVER!

Bad Blue Boys Zagreb

Kako će se takav poziv navijačima reflektirati na potporu igračima na travnjaku, posve je jasno, no nije baš jasno kako će 'ujedinjeni' navijači izražavati svoju potporu ili kontru Zdravku Mamiću. Upravo je (ne)potpora izvšnom dopredsjedniku Dinama bila jedan od većih kamena spoticanja i uzrok razjedinjavanju BBB-a na frakcije. Sve u svemu, u nedjelju bi Maksimir ponovno trebao odjekivati potporom raspjevanog Sjevera, a kako će sve to izgledati, tek ćemo vidjeti.