GUŽVA NA STADIONU

Dinamo se zbog U2 ne odriče uzvrata u Maksimiru

18.07.2009 u 09:37

Bionic
Reading

Nakon što je ždrijeb trećeg pretkola Lige prvaka zagrebačkom Dinamu donio boljeg iz dvoboja između Red Bull Salzburga i Bohemiansa te da će hrvatski prvak uzvrat igrati doma, postojala je bojazan da će 'modri' morati zamijeniti domaćinstva zbog nastupa U2 u Maksimiru

Ukoliko se sve bude odvijalo prema predviđanjima - Dinamo prođe Pjunik a Red Bull bude bolji od Bohemiansa, tada će se oni susresti u trećem pretkolu. 'Modri' još jednom nisu imali sreće i dobili su što nisu željeli, ali pogodnost im je što je druga utakmica u Zagrebu.

No u medijima se pojavila informacija da bi se Dinamo toga mogao i odreći zbog nastupa irske grupe U2 koja 9. i 10. kolovoza ima dva koncerta na Maksimiru, a s uređenjem treba početi nekoliko dana ranije.

A budući da je druga utakmica trećeg pretkola Lige prvaka 4. kolovoza, takva mogućnost uopće nije bile nerealna. Iz Maksimirske 128 su tako nešto oštro opovrgnuli.

'Nitko se razuman ne bi odrekao uzvrata doma. Imamo usklađen dogovor s agencijom Lupa promocija. Uzvrat bi se igrao u utorak 4. kolovoza. Oni prije toga mogu raditi na stadionu samo stvari koje ne zadiru u teren i svlačionice. A dan kasnije se kreće s postavljanjem pozornice', rekao je direktor Dinama Damir Vrbanović.