IZ VLASTITOG DŽEPA

Kerum daje dva milijuna kuna za Maksimir

09.07.2009 u 20:00

Bionic
Reading

UEFA je zaprijetila Dinamu da se Liga prvaka ili Europska liga neće moći igrati u Maksimiru zbog brojnih nedostataka na stadionu. No, da se to ne dogodi, pobrinut će se nitko drugi nego Željko Kerum

Već dugi niz godina 'rak rana' Dinama je maksimirski stadion. U domu hrvatskog prvaka puno toga ne valja - rasvjeta, sanitarni čvorovi, ulazi na stadion, press centar, tribine nisu natkrivene, nema numeracije sjedala… UEFA je opasno zaprijetila da 'modri' svoje oglede neće moći igrati u Maksimiru.

Svih ovih godina gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je bio spasitelj zagrebačkog kluba te je davao novac iz gradskog proračuna za popravke, a sada njegovu ulogu želi preuzeti nitko drugi nego gradonačelnik Splita i jedan od najvećih dioničara Hajduka Željko Kerum.

'Iznio sam naš problem svom prijatelju Željku Kerumu, koji evo sjedi tu kraj mene, nudi pomoć i slaže se da to objavimo: on će dati svoj novac da saniramo stadion. Kerum voli Hrvatsku, pa će pomoći i nama u Zagrebu,' rekao je Zdravko Mamić za Jutarnji list.

Kerum će navodno dati dva milijuna kuna i svog džepa te će tako pomoći najvećem rivalu Hajduka.