UOČI DOLASKA DINAMA

Vapaj Hajduka: Neka dodijele suca koji će suditi pošteno

25.05.2009 u 11:15

Bionic
Reading

Trener splitskog Hajduka Ante Miše najavio je da će njegova momčad u uzvratnoj utakmici finala Kupa Hrvatske u idući četvrtak na Poljudu agresivnom igrom pokušati nadoknaditi tri gola razlike, s koliko je Dinamo pobijedio u prvoj finalnoj utakmici na Maksimiru

Ante Miše zadovoljan je poslom koji je njegova momčad odradila u Koprivnici. Odmorio je većinu igrača uoči uzvrata Kupa protiv Dinama, a remijem je sačuvao dobru atmosferu u svlačionici.

'Uz sve navedeno, prvi put se dogodilo da smo mi nekoga 'prevarili', ovoga puta mi smo dali gol u sudačkoj nadoknadi i izbjegli poraz', rekao je Miše i dodao kako je posebno zadovoljan Antom Aračićem. Sretni strijelac izjednačujućeg gola igrao je sa slomljenim prstom.

'Rekao sam mu da neće igrati zbog slomljenog prsta, a on mi kaže: 'Treneru, ja bih igrao, tko zna kad ću ponovno dobiti priliku igrati za Hajduk.' Takvi mi igrači trebaju za utakmicu s Dinamom', otkriva Miše koji će protiv Dinama igrati 'kao da mu ta utakmica život znači'.

'Igrat ćemo na pobjedu s najvećim mogućim rezultatom. Kontroliranom agresivnom, ali i discipliniranom igrom pokušat ćemo nadoknaditi rezultat iz prve finalne utakmice', rekao je Miše i dodao:

'Mora se dogoditi luda utakmica, kompletno ludilo na terenu i ako se to dogodi možemo stići prednost Dinama', uvjeren je Miše.

Upitan da pojasni na koji će način stići do tri gola te je li recept dati brzi gol u prvih 15-ak minuta, Miše je odgovorio: 'Najbolje bi bilo dati sva tri u prvih 15 minuta, no svjesni smo da će to biti teško.'

Na pitanje osjeća li da mu je bilo tko nešto dužan uoči utakmice s Dinamom, Miše je nakon kraćeg razmišljanja rekao – ne, no onda se umiješao glasnogovornik Davor Pavić i zaključio:

'Dužna nam je sudačka organizacija napokon poslati suca koji će časno i pošteno suditi utakmicu.'

Momčad Hajduka, kako je rečeno, do uzvratne utakmice finala Kupa protiv Dinama boravit će na Braču.