OI2012

PODRŠKA RUKOMETAŠIMA

Vaterpolisti vraćaju dug prijateljima

Hrvatski vaterpolisti četvrtom pobjedom na Igrama osigurali su prvo mjesto u skupini uoči četvrtfinala i izbornik Ratko Rudić za nagradu će ih pustiti da s tribina podrže prijatelje iz rukometne selekcije

Kao ni Talijani, ni Australci nisu mogli doći blizu moćnim vaterpolistima Hrvatske i Rudićev sastav je uoči posljednjeg kola protiv Kazahstana već osigurao prvo mjesto u skupini. Među najboljim pojedincima hrvatskih kandidata za medalju standardno je i pouzdani vratar Josip Pavić.

'Dečki su odigrali odličnu obranu, pa je i meni bilo lakše na golu. Htjeli smo protiv Australaca zadržati tenziju jer do četvrtfinala je ostalo još dugih pet dana, a protiv Kazahstana ćemo igrati relaksirano', najavljuje za HTV 'hrvatska hobotnica' koja je još ranije izrazila jednu želju:

'Dobili smo slobodno od izbornika i navečer ćemo moći uzvratiti podršku rukometašima koji dolaze navijati za nas.'

Atmosfera među našim momčadima, nadajmo se, bit će još bolja nakon podjele medalja. Koga bi Pavić želio za protivnika u četvrtfinalu? Unatoč prvom mjestu, to mogu biti i branitelji naslova Mađari.

'Nemamo nekih pretjeranih želja za rasplet one skupine i puta od četvrtfinala. Koncentrirani smo na sebe i neka drugi razmišljaju o nama i našim kvalitetama', bez lažne skromnosti završava splitski vratar zagrebačke Mladosti.

207497,207547,206161,203842