Valentinovo detalji članka

PODIJELI LJUBAV

Krema Nivea kao romantična poruka za Valentinovo

Diljem svijeta Valentinovo je proslava ljubavi i romantike. Uz cvijeće, ljubavno pismo ili večeru uz svijeće, uvijek je lijepo pronaći neki novi način da izrazite ljubav. Ove godine Nivea predlaže kako da na poseban način dodirnete srce voljene osobe - Nivea 'Podijeli ljubav' kremama s romantičnim porukama 'volim te' i 'obožavam te'

Mali užici za Valentinovo
Osjećaj ljubavi vrijedi dvostruko ako se podijeli s nekim. Svake godine, 14. veljače, milijuni ljudi diljem svijeta slave dan svetog Valentina darivajući svoje voljene znakovima pažnje i ljubavi. Nivea ovaj dan može učiniti još romantičnijim posebnim poklon-izdanjem bijele kreme s emotikonima koji prenose poruke 'volim te' i 'obožavam te' i ostaju kao uspomena na taj poseban dan.

Limenka puna uspomena

Plava limenka Nivea uvijek je bila više od aluminijske posudice. Mnogi je koriste i kada potroše snježnobijelu kremu koja njeguje kožu. Taj je voljeni predmet tijekom 100 godina nadahnuo mnoge ideje i sačuvao mnoge uspomene. Krema Nivea postala je simbolom ljubavi, privrženosti i povjerenja. Čim je otvorite miris ljiljana priziva najljepše uspomene, a njezin sadržaj pruža osjećaj bliskosti i ugode čim dotakne kožu. Valentinovo je savršen dan za stvaranje novih predivnih uspomena malim, ali posebnim znakom pažnje kao što je Nivea 'Podijeli ljubav' krema.

Krema Nivea, klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1, pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku.

Preporučene maloprodajne cijene limitiranog izdanja Nivea kreme 'Podijeli ljubav' iznose: 14,00 kn (75 ml) i 21,00 kn (150 ml).
Sve o temi: novo u izlogu