Valentinovo detalji članka

NAGRADNJAČA

Provedite Valentinovo uz hitove Massima

Na Dan zaljubljenih Massimo Savić sve svoje fanove počastit će odličnom svirkom u zagrebačkoj Tvornici kulture, a mi jednom čitatelju ili čitateljici poklanjamo dvije ulaznice za koncert!

Na tradicionalnim koncertima za Valentinovo u Tvornici 2012. godine nastupit će Massimo Savić, koji je nedavno izdao novi album 'Dodirni me slučajno'. Nakon skoro punih 30 godina pjevačke karijere te 15-ak albuma, Massimo je došao do vrhunca na kojem se nalazi posljednjih pet godina pa je i ovaj album vrhunac tog sjajnog perioda u njegovoj karijeri.

Sedam godina od 'Vještine', koja ga je vratila na vrh, tri godine od posljednjeg studijskog albuma 'Sunce se ponovo rađa', koji ga je potvrdio kao izuzetno zrelog i emotivnog pjevača jedinstvenog glasa, te godinu dana od albuma 'Massimo sings Sinatra', koji ga predstavio kao vrhunskog interpretatora, Massimo je uspio doći do možda najboljeg albuma u svojoj karijeri. U starim i novim Massimovim hitovima i odličnoj svirci uživat će svi oni koji će Dan zaljubljenih provesti u Tvornici.

Dvije ulaznice osvojila je Sanja Ivčević.