TV POBJEGAO U CIVILIZACIJU

Cigi se oprostio od farmera uz romsku glazbu

  • Autor: M.B.
  • 26.4.2010 12:17:25
  • 26.4.2010 11:42:18

Cigi će u Farmi, čini se, još neko vrijeme biti aktualan iako se oprostio od farmera uz pratnju romske glazbe i 'pobjegao' u civilizaciju

Boravak Nevena Ciganovića u Farmi zasigurno je uzburkao duhove jer je isprepadao stanare izravnim pitanjima. Svojim neposrednim nastupom i zadiranjem u privatnost uznemirio je mnoge, a neke od njih naveo da javno progovore o tabu temama.

Cigi je odigrao oproštaj u svom provokativnom stilu, a zaplesavši uz romsku glazbu imitirao je Sabinu, od koje je, kako je cinično primijetio, naučio raskalašeno plesati. Doduše, primijetio je i to da se njegovo poprsje ipak malo manje trese.

Ironičan je bio i na račun svog nadimka Cigi, kao i na račun Roma iz udruge Lovari, kojima je plešući dobacio: 'Ja se tak mrd**, kaj i vi tak isto?' Objeručke je prihvatio igru kada se našao okružen farmerima i farmericama u kolu te je kleknuo pred romsku plesačicu demonstrirajući svoju muževnost.

Dok je Cigi zazivao Sabinu da ga još malo poduči plesu, ona se ushićena dolaskom gostiju umalo bacila u naručje članu romskog glazbenog sastava, kojem je svoje oduševljenje prenijela izjavom: 'Došla sam na svoje!'

A na svoje je došao i Josip, sudeći prema riječima romskih pjesama koje je bez greške izgovarao. Ivan je na Cigijevom ispraćaju, za razliku od Branke koja je izgledala kao da uživa, djelovao prilično začuđeno, što ga nije zaustavilo da se baci na ples.

Ni Jelena, ni Žana nisu mogle odoljeti ritmovima romske glazbe, dok su to u nešto većoj mjeri učinili Ivo, Elio i Kiki.

I na kraju, čini se da Cigi svojim nastupom nikoga nije ostavio ravnodušnim. Izvjesno je da će neki još danima razglabati o njemu, ili barem razmišljati.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više