PROPALA ULOGA

'Seks i grad' bez manekena Filipa Kleve?

25.03.2010 u 11:31

Bionic
Reading

Iako se krajem prošle godine pisalo da je naš maneken Filip Kleva dobio ulogu u nastavku kino hita 'Seks i grad 2', u podacima o filmu, kao i u foršpanu koji se danas pojavio, od Filipa ni traga ni glasa

Kako je Filip ostao bez seksa i bez grada nije poznato, iako se naveliko i naširoko pisalo da je upravo hrvatski maneken Kleva dobio ulogu zavodnika u kojeg se zaljubila Samantha Jones koju glumi karizmatična Kim Cattrall. Nema sumnje da ćemo uskoro saznati što se dogodilo nesretnom Filipu, mada je i sam osobno potvrdio u rujnu prošle godine da je potpisao ugovor o snimanju filma.

'Seks i grad 2' nastavlja priču o četiri prijateljice koje poput hodajućih reklamnih panoa modne industrije iz kadra u kadar mijenjaju krpice raspravljajući o svojim životima, pa ćemo tako saznati je li Carrie zadovoljna u braku s Facom, hoće li se Samantha napokon skrasiti te na čijim su se jahtama provodili. Premijera nastavka kino hita 'Seks i grad' najavljena je za svibanj, kada ćemo vidjeti nove avanture Carrie, Samanthe, Charlotte i Mirande uz koje se u nastavku pojavljuje čitav niz slavnih glumica, poput Lize Minnelli, Penelope Cruz, Miley Cyrus... Što vas očekuje u nastavku, pogledajte u foršpanu koji se danas pojavio na YouTubeu.