NOVA TRANSFORMACIJA

Minea će promijeniti spol i boju kože

14.10.2014 u 13:12

Bionic
Reading

'Tvoje lice zvuči poznato' u sljedećoj epizodi ugostit će Jima Morrisona, MC Hammera, Kasandru, Bebeka, Coloniju, Gopca, Psya i Florence & The Machine

Već smo bili svjedocima uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, a i ovaj put na bini showa 'Tvoje lice zvuči poznato' očekuju nas brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke.

Možda najveću fizičku preobrazbu imat će Minea te će između ostalog morati promijeniti boju kože, a ovaj put gledat ćemo je kao MC Hammera.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će otplesati i otpjevati Hammerov hit 'Can't touch this'. 'Ovo mi je jedan od najvećih izazova u životu. Jedva čekam vidjeti sebe kao njega. Nije mi prirodan rap i ta vrsta glazbe. Tri stranice teksta - ako to savladam, onda mogu sve', izjavila je Minea prije nego je došla u ruke šminkera, maskera, kostimografa, koreografa...

Ronald će se transformirati u Indiru iz Colonije, a o svom zadatku je izjavio: 'Oduševljeno sam prihvatio biti Indira jer je pratim od mladosti. Indira ima tu jednu mušku energiju u ženskom tijelu. Treba ući u srž Indire i nadam se da ću u tome uspjeti jer je ona specifična pjevačica i sjajan zabavljač.'

Giulianu se ispunila želja da ovaj put oponaša nekoga iz našeg govornog područja, a dobio je zadatak imitirati Željka Bebeka. S obzirom da se u međuvremenu prehladio, na probama je još bolje izvukao Bebekovu boju glasa, a vidjet ćemo koliko je zaista uspješno skinuo pjesmu 'Da je sreće bilo'.

Jasnu ćemo prepoznati iza lika i djela Davora Gopca iz Psihomodo popa, a otpjevat će pjesmu 'Donna'. 'Super je to da imam totalno drugačiji zadatak i neću više biti u štiklama. Bit će sigurno fizički malo ugodnije, manje utegnuto', izjavila je Jasna, no i dodala da poznaje Gopca i da je on vrlo ekspresivna osoba te da joj je ovo težak zadatak jer nije lako biti Gobac.


Baby Dooks nakon Cockera i Marine Perazić postaje Psy te će otplesati popularni 'Gangnam Style'. 'Probudio sam se i znao sam korejski napamet. Ovo je malo više fitnes nastup. Pokreti mi idu ok, a vidjet ćemo kako će to izgledati', izjavio je Baby Dooks o pripremama za svoj sljedeći nastup.


Bit će zanimljivo vidjeti kako će Dooks oponašati popularni ples i hoće li se doslovce držati riječi korejske pjesme, a vidjet ćemo i kako će naš Psy podučiti i članove žirija i voditelje ovom specifičnom plesu.

Pobjednik prošle emisije Mario vraća se muškom liku te će se ovaj put morati potruditi biti što sličniji Jimu Morrisonu i predstaviti se izvodeći pjesmu 'Touch me'. 'Jako interesantan lik, nadam se samo da neću zaspati u kadi, a ako baš i budem, nadam se da će to biti u Parizu', izjavio je Mario ususret trećoj emisiji showa. Vidjet ćemo Marija u statičnom nastupu te u ulozi, kako on kaže, malo pospanog Jima Morrisona.

Andrea će imitirati Kasandru te izvesti dance hit 'Sladoled'. 'Kasandra je kombinacija Dinamovog navijača s perikom Jessice Rabbit, ona je zapravo Rene Bitorajac s perikom Jessice Rabbit', izjavila je Andrea.

Vanda će ove nedjelje imati priliku utjeloviti svoju omiljenu pjevačicu, naime njezin fotorulet u prošloj emisiji stao je na Florence & The Machine, indie rock bend iz Britanije. Hoće li Vandi biti prednost ili otegotna okolnost to što će utjeloviti omiljenu pjevačicu, tek ćemo vidjeti. 'Ovo je nešto baš po mom osobnom guštu, a hoće li se to svidjeti i drugima, možda je sada i manje bitno. Važno mi je da uživam, a ne toliko status na ljestvici s rezultatima', izjavila je Vanda.