PROBLEM S ALKOHOLOM

Glumac Jonathan Rhys Meyers uhićen zbog divljanja na aerodromu

27.06.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Zvijezda televizijske serije 'The Tudors' Jonathan Rhys Meyers uhićen je zbog napada i prijetnji smrću osoblju pariškog aerodroma

Tridesejednogodišnji glumac koji u BBC-evoj seriji glumi krvožednog kralja Henryja VIII. pijan je izazvao ispad pred preneraženim putnicima na aerodromu.

'Izgledao je kao opsjednut. Pio je žestoko alkoholno piće dok je čekao let kući iz Francuske. Osoblje bara odbilo mu je posluživati još pića, pa je došlo do naguravanja. Kad je konobar intervenirao, udario ga je u lice. Nastavio je napadati i druge zaposlenike aerodroma uz povike da će ih sve pobiti. Svi su ga prepoznali kao momka koji glumi Henryja VIII. Policija mu je stavila lisičine i gurnula na pod. Vrijeđao je policiju i govorio kako si novcem može riješiti sve probleme, a na trenutke je čak bacao novac po podu da bi dokazao koliko vrijedi', ispričao je jedan od svjedoka nemilog događaja.

Glasnogovornik pariške policije rekao je da je Rhys Meyers zadržan tri sata kako bi se otrijeznio. Optužen je za 'namjerno nasilje, grubo vrijeđanje, udaranje i prijetnje smrću', a prekršajni suci odredili su mu jamčevinu. Na prekršajnom sudu u gradu Bobigny, nedaleko od Pariza, mora se pojaviti u rujnu.

Ovo nije prvi njegov ispad. U studenom 2007. uhićen je zbog pijanstva i remećenja javnog reda i mira na aerodromu u Dublinu, zbog čega je proveo nekoliko tjedana na rehabilitaciji.

Rhys Meyers također je glumio u filmu 'Match Point' Woodyja Allena, zatim u 'Bend it Like Beckham' i 'Nemogućoj misiji 3'.

Glasnogovornik zvijezde nije želio komentirati događaj.