NIJE TO ZBOG HRANE

Rina se udebljala jer se dovoljno ne troši?!

12.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Rina i Mrkva nastavljaju svoje 'bračne' rasprave, a malo je reći da polako nerviraju i svoje sustanare

Kako je ovo bio tjedan gladi u BB kući, na svaki zalogaj se moralo paziti. Naravno, to je najteže palo najvećoj izjelici s najduljom kosom, Rini, koja ni u jednoj prilici nije dvojila oko krađe pokojeg zalogaja iz tuđih zaliha. Također, dok netko drugi jede, ona se uvijek nekako stvori u blizini i 'užica' par mrvica za sebe. Kako uživanje u hrani ipak nosi svoje posljedice, stanari su je već nemilosrdno počeli zafrkavati da se udebljala.

Kada je to zaključio i njen Ljubić, Rina je njemu, a i svekolikoj audijenciji lijepo objasnila da to nije nenormalno s obzirom na činjenicu da se 'uopće ne troši'. Mrkva je, naravno, stao kao gromom ošinut, a svi ostali su prasnuli u smijeh. Paralelno s tim zaključkom mu se počela umiljavati i vješati po njemu, što Mrkva najčešće objeručke prihvati. 'Ti bi se s frendom trošila', pitao je 'strogim' glasom, budući da oni formalno nisu više u vezi.

Unatoč tome, naime, barem deset puta na dan jedno drugo ispituju o tome bi li htjeli i dalje biti zajedno, što je ostalima već toliko dosadno da ih sve više ignoriraju. Rina si također na dnevnoj bazi ne može pomoći da, osim svoje ljepote, ne opjeva i Ljubićevu. No jučer je opet ustvrdila da bi bio ljepši kada bi se malo podšišao, na što je on odgovorio da bi se oboje mogli. Rina je na to zaključila da će 'šišanje Mrkvurine očito biti BB specijal'. Stanari su je zafrkavali da bi ona ispod svoje kose mogla štošta prošvercati i sakriti, a ona je priznala da je imala takve prilike. Je li se šalila ili ne, nije odala.

A osim žudnje za Mrkvičinim lijepim tijelom, uspjela je verbalizirati i žudnju za njegovim potencijalnim materijalnim kvalitetama. Da pojasnimo, pod velikim je stresom zbog sutrašnjeg izlaska jednog od nominiranih. Kada je Saša rekao da ne razumije zašto se živcira, budući da show ionako završava za tjedan dana, priznala se da je u iščekivanju hoće li Mrkva ući u finale i osvojiti milijun ili ne.