ISPAO NIKO PULIĆ

Barbara i Robert ponovno su oduševili svojim plesom

24.11.2012 u 21:49

Bionic
Reading

Sedma sezona šoua 'Ples sa zvijezdama' i sedam izvedbi u četvrtoj emisiji u kojoj je najlošije ocijenjen slow fox Darka Janeša i Marije Stošić, ali su do daljnjeg ostali u šouu, dok je publika najlošije ipak ocijenila Niku Pulića i Tamaru Despot. Zato su Barbara Radulović i Robert Schubert ponovno oduševili svojim plesom

Od sedam parova, koliko ih je ostalo nakon prve tri emisije, Saša Lozar i Marija Šantek otvorili su četvrtu emisiju plešući paso doble. Točnije, Lozar se vraški trudio, a Marija plesala paso doble. Nepovezane plesne figure Lozar je pokušao izvlačiti relativno dobrim pozama karakterističnim za paso doble, ali… Elio Bašin je prvi progovorio ispred žirija i zaključio da su pogodili karakter plesa zamjerivši ponajprije na koreografiji, za razliku od Bilmana koji je baš pohvalio koreografiju. Ukupni dojam žiri je izrazio kroz vrlo visoku zajedničku ocjenu 35.

Slow fox potom su zaplesali Niko Pulić i Tamara Despot kroz vrlo simpatičnu i maštovitu koreografiju. 'Bio je to čisti Hollywood', zaključio je Bašin i dodao da su bili briljantni. Bogdanić je proglasio to njihovim najboljim plesom do sada, premda konačni zbroj ocjena i nije bio u skladu s komplimentima – 30.

Ana Begić Tahiri i Hrvoja Kraševac pokazali su prošle subote kako se pleše tango, a ove subote kako se pleše paso doble. Odličnom koreografijom, plesnim pokretima, uigranim plesom uz neskrivenu strast, i to na odličnu izvedbu obrade 'Smooth Criminal'. Bilman ih je načelno pohvalio, ali pronašao i zamjerke na pokrete njezinih ruku, što je primijetio i Bašin završivši svoju kritiku izjavom da su bili sjajni. Begička se, po vlastitom priznanju, skroz uživjela u ulogu, međutim zbroj ocjena bio je relativno nizak - 31.

Najhvaljeniji par prošle subote, Barbara Radulović i Robert Schubert, plesao je slow fox. Izuzetno usklađeni uz prikladnu i lijepu koreografiju te naglašeni seksipil lijepe Barbare i Bogdanić, i Bilman, i Babović pohvalili su ih trudeći se pronaći neku zamjerku, ali im nije išlo. 'Rolls Royce među standardnim plesovima je vaš', zaključila je gospođa Milka, pa je i ocjena bila opravdana – 39. Bez sumnje favoriti sedme sezone 'Plesa sa zvijezdama'.

Mirna Medaković i Damir Horvatinčić zaplesali su paso doble. Horvatinčić se ponovno pokazao kao sjajan učitelj, a lijepa Mirna kao odlična učenica predajući se u potpunosti plesu prekrasnim plesnim pokretima i uz odličnu koreografiju. Pohvala odličnom uvodu, uzornim izrazima lica, dobrim odabirom glazbe i odgovarajuća visoka ocjena – 37. Još jedan par koji ćemo sigurno gledati u finalu.

I opet red slow foxa uz Darka Janeša i Mariju Stošić. Školska izvedba plesa bez nekih plesnih bravura i maštovite koreografije. Štoviše, Janeš se vidljivo trudio pogoditi plesne korake, i to dosta loše. Koristeći lažne novčanice kao dio koreografije, Janeš ih je na koncu podijelio članovima žirija uz prigodne pošalice. Gospođa Babović zaključila je da je to bio ples komičara. I Bilman je zaključio da bi se trebali odlučiti hoće li se šaliti li biti ozbiljni, a i Bogdanić je imao više zamjerki nego pohvala, pa je i ocjena bila najniža ove večeri – 25.

Kao posljednji su nastupili izgledom neprepoznatljiva Blaženka Leib i Patrik Majcen u ne baš strastvenoj izvedbi paso doblea. Iskreno, više njegovoj, nego njezinoj, ali svejedno vrlo efektnoj izvedbi. Manjak njezine strasti nadomjestio je Majcen koreografijom i sjajnim plesom. Bašin je, unatoč svemu, zaključio da je to njezin najbolji nastup i veliki korak naprijed uz prigodne prigovore i savjete za buduće plesove. I Bilman je zaključio da to može biti bolje spočitnuvši joj loš rad ramenima, ali, kaže, posjeduje veliki neiskorišteni potencijal. Svejedno vrlo visokih 30.