TV VJETROVI U GLAVI

Nives halucinira i vidi mrtve ljude

  • Autor: tportal.hr
  • 29.5.2012 17:08:33
  • 29.5.2012 15:29:31

Halucinacije, imaginarni ljudi i scene koje Nives Odak proživljava plod su Jeleninih ruku koja je konstantnim trovanjem Seke Odak otrovala i svog sina Antu

'On je tvoj sin, sve će biti uredu. Sve je u redu', riječi su vozača koji je pronašao Nives nakon teškog trovanja. Ante i Nives su pripremili čajanku ne znajući da je Jelena zatrovala čaj bunikom. S malim Antom na rukama, Seke je trčala i vrištala na svaki zvuk koji je čula oko sebe. Zašto je Seke Antu zvala sinom, na koga je mislila? S druge strane, Jelena se Stipi ponudila kao zamjena za Nives, s obzirom na to da Seke više nije uračunljiva, ali je i optužila Nives za trovanje Ante. Hoće li Stipe prihvatiti Jeleninu ponudu?

Mila se odlučno pridružuje Srđanu u borbi protiv Stipinih zlodjela. Nakon što mu je zaprijetila da će platiti za sva zla što je uradio, Milu napadne nepoznati muškarac i ukrade sve spise koje je imala u slučaju protiv Stipe. Srđan pobjesni i odluči zaigrati Stipinu igru, koja se odigrava mimo zakona – Srđanov doušnik, Tonči, umiješat će Stipu u posao s drogom.

Nakon mnogih prekida i pomirenja, Ines i Marko, zaključili su da je najbolje za njihovu vezu da napuste Split i ostave sve iza sebe kako bi započeli novi život negdje daleko. Hoće li Antin odlazak u bolnicu ponovo prisiliti Marka da odustane od Ines i njihovog novog plana bijega, saznajte već ovaj tjedan u novim epizodama 'Ruže vjetrova' od 20 sati.

194477,192245,191643,190342
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više