DAME BIRAJU

Tko je najveći frajer Survivora?

28.03.2012 u 12:25

Bionic
Reading

Nakon dvotjednog zagrijavanja i upoznavanja s natjecateljima, pravi je trenutak da izaberete najveću frajerčinu Survivora

Devet muškarčina iz regije iskrcalo se na divljoj obali Kostarike kako bi se, uz isto toliko kolegica, bacilo u opaku bitku s prirodom, društvom i samima sobom. Nakon nešto manje od tri tjedna ostali smo bez čak dvije natjecateljice, a dečki se i dalje drže svi na broju. Prije nego što počnu napuštati otok, naša i vaša dužnost je odabrati naj frajerčinu Survivora, stoga brže-bolje krenimo u brzinsku šetnju devetoricom veličanstvenih.

Survivorov političar i filozof Marko Karadžić plijeni pažnju ljepšeg spola duhovitošću i neizbježnim slip gaćicama. U njegovo društvo smještamo zabavnog rukometaša Ognjena Kajganića, kojega kroz Survivor vode smijeh i hrana te makedonskog voditelja Žaru Berbera, koji je, osim zafrkantske, pokazao i onu toplu stranu, tješeći Aleksandru u trenucima njezinih kriza.

Sasvim suprotno spomenutom društvu, jedini baletan na otoku, Milan Gromilić, od prvog dana i burne reakcije na Aleksino cendranje oko vatre, predstavlja čvrstu i strogu šaku reda i discipline na otoku. Neven Ciganović, pak, na otok nije stigao da bi bio autoritet, ali ni pretjerani radnik, već se došao dobro osjećati i zabavljati te se maksimalno trudi da mu tako i bude.

Nakon Cigija red je da se dotaknemo radišnih survivorovaca bez kojih bi ostatak ekipe bio gladan i promrzao. Sebastian Fleiss jedan je od najvrednijih i najsposobnijih natjecatelja te odaje dojam kako zaista uživa u izvlačenju jastoga iz mora ili pak pretvaranju krijesa u vatru te vjerujemo da je jedan od rijetkih koji bi i u stvarnom životu preživio na pustom otoku.

U društvu radnika, i to samozatajnih, mlađahni je maneken i glumac Nikola Soć, a drugi maneken, ujedno bivši Mister Hrvatske, Radovan Stošić najozbiljnije shvaća izazove koji su pred natjecateljima.

Za kraj nam ostaje bivši Cecin ljubavnik Vladimir Vuksanović koji svojom pojavom lijepi ženske poglede za ekran, u isto vrijeme vrteći njihovim glavama. Nakon pažljivog čitanja i još pažljivijeg promatranja, red je na vama da izaberete naj komada među frajerčinama i naj frajerčinu među komadinama. Uživajte.