TV MIRO UNGAR

Šale na račun godina shvaćam kao komplimente

Najveća zvijezda prvoga dijela 'Plesa sa zvijezdama' zasigurno je Miro Ungar s kojim smo u video intervjuu porazgovarali o plesu, napornim treninzima, podršci supruge i rasplesanim buđenjima usred noći

Iako je na plesnom podiju koračić-dva iza svojih najrasplesanijih kolega, Miro Ungar oduševljava šarmom, simpatičnošću i kavalirštinom, čime je već u drugoj epizodi zaslužio ovacije publike u studiju i vjernu navijačicu u Tatjani Jurić. Uz sve to, on se nimalo ne osjeća zvijezdom, što nam je potvrdio i u video intervjuu.

Zadržimo se još malo na Tatjani te dodajmo kako je podrška do njenog ispadanja bila obostrana. Tako ju je Miro odmah nakon emisije nazvao kako bi izrazio žalost zbog njenog napuštanja šoua.

Koliko je posljednjih tjedana pjevač predan plesu, pokazuje i činjenica da svaki dan vrijedno trenira sa svojom partnericom Marijom Stošić, a noću sanja pokrete. Ponekad i probudi suprugu, no ne plesnim pokretima, već zbog grčeva u nogama.

Upravo je supruga Mirina najveća navijačica te ga revno prati na treninzima i strahuje dok je on na plesnom podiju.

Miro Ungar počesto je bio i meta Duškovih šala upućenih njegovom životnom stažu, na što se veselo osmjehuje uz konstataciju kako su mu takve šale kompliment i dokaz dugog trajanja.

Sve ovo samo je djeličak rasplesane mudrosti koju je s nama podijelio Miro Ungar, stoga kliknite na video i prepustite se.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više