PAR SE UPOZNAO U EMISIJI

Upoznala dečka na 'HTZ-u', ali nije prošla audiciju

25.03.2011 u 07:40

Bionic
Reading

Mladi par upoznao se prošle godine na audiciji za 'HTZ', a ove su se godine zajedno pripremali

'Svidjele su mi se njegove oči i osmijeh. To je prvo što primijetim', rekla je zaljubljena 17-godišnja Božana Baković u emisiji 'HTZ'.

Ona i 23-godišnji Krešimir Mele upoznali su se prošle godine na audiciji RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu', a ove godine zajedno su vježbali, no Božana nije prošla na audiciji.

'Božanin najveći problem je trema. Neugodno joj je pjevati u mojoj blizini, a kamoli pred publikom. Ali uvijek me kritizira', kazao je Krešimir i dodao da je Božana prava slatkica, a njeno je ime prošle godine prepisao s liste kandidata i pozvao je da mu bude prijateljica na Facebooku.

Božana je bila shrvana jer nije prošla dalje, rasplakala se i jako rastužila, no vjerujemo da će joj biti malo lakše jer će moći bodriti Krešimira.

Tonyja je oduševio Mark Marku izvedbom pjesme '23 prosinac'. Mark je 19-godišnjak koji se s Kosova lani doselio u Zagreb, gdje je počeo svirati gitaru, iako od šeste godine svira violinu.

Sedamnaestogodišnja Marcela Oroši oduševila je žiri sviranjem na lutnji i pjesmom 'Sweet Child Of Mine'. Iako cijeli život pjeva, Marcela ima manjak samopouzdanja pa njeni bližnji više vjeruju u njen talent od nje same.

Jasmin Čajić (32) podijelio je žiri i isprva nije prošao dalje, no dobio je drugu šansu da nastupi pred žirijem i prošao. 'Imam 32 godine i ako sad nešto ne napravim, neću nikad. Već 15 godina pjevam po kafićima, mogu napraviti spektakl, ali ne mogu pobijediti, to je sigurno', rekao je Jasmin, čiji sin vjeruje u njegov pjevački talent.