tportal.hr

Zagreb
+9
Osijek
+7
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+15
Split
+16
Dubrovnik
+18

NA KAVI S GILLIAN ANDERSON

Snimanje TV serije je najstresnija stvar na svijetu

Na tradicionalnom druženju filmaša s medijima i znatiželjnicima, programu 'Kafa sa...', gostovala je Gillian Anderson. Saznajte kako je došla do uloge slavne agentice Scully u seriji 'Dosjei X', koliko ju je ta uloga označila i kako stvara karijeru nakon što je umirovila Scully

Datum objave:
20.8.2009 17:26

Zadnja izmjena:
20.8.2009 18:29

Karijeru Gillian Anderson odredila je uloga agentice Scully u 'Dosjeima X'. Seriju je snimala punih devet godina i zahvaljujući njoj se prometnula u jednu od najvećih televizijskih zvijezda. Je li joj taj pečat jedne uloge breme ili joj stečena slava otvara vrata prema novim ulogama, pogledajte u video prilogu.

Majka troje djece, Gillian je u razgovoru otkrila svoje trenutne životne prioritete te pogledala prema naprijed u poslovnom smislu. Odgovorila je na pitanje kako je bilo raditi punih devet godina s Davidom Duchovnyjem te je li spremna snimiti novi nastavak filma 'Dosjei X'. Usput je navela razlike i sličnosti u snimanju televizijske serije i filma.

Glumica koja je jučer stigla u Sarajevo sutra prijepodne će s Mickeyjem Rourkeom i još nekim gostima Festivala krenuti put Dubrovnika na Dubrovnik Film Meeting.

Pobliže upoznajte Gillian Anderson u video prilogu.

 Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr