VLADO NA ANINOM KONCERTU:

'Za sve koji ne znaju, ja spavam s ovom ženom'

24.08.2013 u 12:33

  • +17

Koncert Ane Rucner u Sarajevu

Izvor: tportal.hr / Autor: Dario Gušić

Bionic
Reading

Atraktivna violončelistica oduševila je sve posjetitelje u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu, a kao posebni gost na sceni se pojavio i njen suprug Vlado Kalember

Popularna violončelistica Ana Rucner u petak je, u okviru 19. Sarajevo Film Festivala, održala koncert u gradu na Miljacki i svojim nastupom oduševila publiku u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Koncert jednostavno nazvan 'Ana Rucner i prijatelji' nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na sceni su joj se pridržili Halid Bešlić, Goran Karan, Lejla Jusić

Najavljujući gosta iznenađenja atraktivna Ana kazala je da je to čovjek s kojim je ona već sedam godina u braku – Vlado Kalember, kojeg je publika dočekala ovacijama.

Na Aninu najavu te sve tračeve o njihovoj rastavi, Vlado je odgovorio 'Za sve one koji još ne znaju, ja spavam s ovom ženom' te izveo pjesmu 'Beautiful Maria Of My Soul' iz filma 'Kraljevi Mamba', nagnuvši se prema Ani.

Orkestrom je dirigirao Đelo Jusić. Od rarznovrsnog repertoara koji je Ana pripremila, sarajevska publika najbolje je reagirala na temu iz filma 'Kod amidže Idriza' koju je izvela uz Halida Bešlića te temu iz filma Pulp Fiction.

'Publika je bila krasna i topla kao i uvijek. Svirala sam od srca i nadam se da se prepoznalo da je bilo iskreno', kazala je Rucner nakon koncerta.