HA HA HA

Zbogom Brus Li u utrci za Eurosong

10.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Vojvođanski etno punk bend nastupit će u natjecateljskom dijelu ovogodišnjeg srpskog izbora za pjesmu Eurovizije – Beovizija

Ovi otkačeni Vojvođani, čiji je posljednji album 'Ukleti salaš' oduševio mnogobrojne kritičare, ali i poklonike agro corea, odnosno gipsy punka kakav njeguju Kultur Shock ili Gogol Bordello, na Beoviziji nastupaju s pjesmom 'Ha ha ha'. Svoje viđenje punka pomiješali su s klasičnim vojvođanskim pjesmama i napjevima.

 

Zbogom Brus Li

U svom priopćenju povodom ulaska u natjecateljski nastup izjavili su: 'Prisustvo alternativnijeg i progresivnijeg zvuka do sada je manjkalo na takmičenjima sličnog tipa, pa je bend Zbogom Brus Li hrabro preuzeo ulogu lučonoše čitavog tog muzičko-filozofskog stila', prenosi portal popboks.com. 'Sa ponosom naglašavamo da smo mi, za razliku od većine učesnika na Beoviziji, sami autori teksta, muzike i aranžmana za kompoziciju koju izvodimo', dodali su, ograđujući se unaprijed od 'bilo kakve vrste skandala i prepucavanja drugih izvođača i autora koji svakodnevno pune medijski prostor Srbije'. Možda i pobjede pa obogate eurovizijsku ponudu svojim nastupom, a po svemu sudeći i pjesmom 'Ha ha ha'.