NA JAZZ KONCERTU

Natali Dizdar zablistala u maloj crnoj haljini

27.07.2010 u 02:26

Bionic
Reading

U duhu jazz dive na zagrebačkom Gradecu održala je koncert jedna od najvećih nada hrvatske glazbene scene, Natali Dizdar i otkrila da će ljeto provesti s nekim posebnim

Na ljetnoj pozornici pred nekoliko stotina gledatelja u smiraj zagrebačkog ponedjeljka neke svima dobro poznate note na svoj način interpretirala je mlada pjevačica Natali Dizdar.

Iako je ovaj nesvakidašnji koncert održan na ne baš ljetnoj temperaturi, dvosatni nastup proletio je u hipu, a atmosferu je pjevačica zagrijavala vatrenim izgledom i poznatim hitovima Sinatre, Nine Simone, Elle Fitzgerald... Posebno iznenađenje bila je obrada Rihaninog hita 'Please don't stop the music'.

Posebnu pažnju lijepa je pjevačica plijenila dugima nogama i lepršavom haljinicom dizajnera Ivice Klarića koja se nestašno podizala na ljetnom povjetarcu i mamila uzdahe kod jačeg spola.

Ovog puta morat ćemo razočarati sve muške fanove Natali Dizdar jer nam je pjevačica otkrila da nakon zamorne turneje koja je završila ovim koncertom ide na odmor s nekim posebnim. Iako identitet glavnog krivca za sjaj u očima nije htjela otkriti, uspjeli smo doznati da taj netko postoji.

'Zaista ne želim puniti novinske stupce svojim privatnim životom, ali trenutno mi je zaista lijepo u životu, i poslovno i privatno, i ne mogu vam reći s kim idem na odmor u Portugal', ostala je tajnovita Natali.

Vatrena pjevačica otkrila nam je da će u portugalskom mjestašcu Peniche provesti dvadesetak dana koje će posvetiti samo sebi, odmoru i surfanju. Peniche je inače poznata surferska destinacija te će se naša vrla pjevačica tamo sigurno dobro zabaviti.