ZADUŽENA ZA OBLIKOVANJE PROSTORA

Vizualmakina na T-Mobile INmusic festivalu

16.06.2010 u 11:50

Bionic
Reading

Na T-Mobile INmusic festivalu za oblikovanje jednog dijela prostora bit će zadužena Vizualmakina, kolektiv poznat po zanimljivim video projekcijama na skulpturama, a koji dosad potpisuje oblikovanje prostora brojnih evenata klupske scene

Vizualmakina, kolektiv za oblikovanje prostora i slike, osnovale su VJ-ica Wild Bronco, rezidentica značajnog hrvatskog klupskog projekta Pistolero, i Lucija Krizman, restauratorica i skulpturistica. Kolektivu se kasnije pridružio Luka Roca, čiji se dotadašnji rad uglavnom doticao kazališne scene i performansa. Cilj osnutka ovog kolektiva je objedinjavanje klupske glazbe i vizualne umjetnosti, projiciranjem tematskih videosekvenci na skulpturu.

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 490 kuna, odnosno 440 kuna s popustom za sve T-Mobile korisnike. T-Mobile korisnici ostvaruju popust od 50 kuna rezervacijom ulaznice putem SMS poruke (prazna poruka se šalje na broj 2255) te predočenjem primljene SMS poruke pri kupnji ulaznice. Kamperske ulaznice mogu se također kupiti u svim T-Centrima po cijeni od 180 kuna.