Glazba NAGRADNJAČA

Tko ide na Opatijske Barufe 2010.

  • Autor: tportal.hr
  • 19.5.2010 13:08:18
  • 13.5.2010 8:59:09

Udruga KUD Ventil iz Opatije i ove godine najavljuje proljetni festival Opatijske Barufe koji će se održati 21. i 22. svibnja. Tportal.hr ovom prilikom poklanja 2x2 festivalske ulaznice najbržim čitateljima

Opatijske Barufe su zadnjih nekoliko godina postale svojevrsni opatijski brend. Ustrajnost potrebna za njegovo održavanje te jačanje programa iz godine u godinu, dovelo je festival do zavidne razine.

Barufe su uvijek bile tematski vezane za Opatiju te su svojevrsni bunt građana i mladih Opatijaca koji ukazuju na probleme grada (nedostatak kulturno-umjetničkih događanja, pitanje ljetne pozornice, lokalna politika itd.).

Zadnjih godina Barufe su stasale u punokrvni festival te postale nezaobilazna manifestacija u ponudi Opatije, štoviše postale su određena pokretačka snaga mladih te uvelike doprinijele razvoju civilnog sektora u Opatiji i široj okolici.

Bitno je napomenuti da su na Barufama kao dio organizacijskog tima sudjelovali mladi iz cijele Opatije te su bitno doprinijeli kvaliteti festivala.

Više informacija o festivalu možete pronaći na www.op-barufe.com.

Po dvije festivalske ulaznice osvojili su Ivan Spajić i Ana Bernard.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više