Glazba 'NE TREBA MI UD ELEKTRIČAN'

Ida Prester i Alka Vuica snimile pjesmu 'Vibrator'

Pjesmu znakovita naziva 'Vibrator' Alka i Ida snimile su krajem prošlog tjedna, a obje su oduševljene krajnjim rezultatom

'Ne treba mi ud električan, meni treba tip romantičan', jedan je od stihova pjesme koje će u duetu otpjevati Ida i Alka. To je jedna od prvih singlova s novom Alkinog albuma koji priprema uz podršku sina Arijana.

'Ida je bila oduševljena kad sam je pozvala da zajedno snimimo 'Vibrator', a i dečki u studiju bili su prezadovoljni. Moj Arian, inače autor glazbe, rekao mi je: 'Mama, pa ovo je hit!' Kazala sam mu da ja to znam još od početka, znala sam čim sam napisala tekst', rekla je za Alka za Slobodnu Dalmaciju.

'Surađujem s totalno mladom ekipom, Milom Vasićem, Davidom Vurdeljom - Baby Dooksom i Darkom Juranovićem - D’Knockom. No, ono što je najvažnije jest činjenica da je moj sin Arian glazbeni producent albuma i zbog toga sam presretna. Eto, uz pomlađivanje kod plastičnog kirurga, pomladit ću se i u glazbenom smislu', našalila se na vlastiti račun Alka.

Prvi zajednički uradak majke i sina bio je singl 'Lova' Simone Gotovac, a ujedno i Arijanov autorski debi u svijetu estrade.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više