FKA TWIGS

Upoznajte novu glazbenu senzaciju u ludom spotu!

21.10.2014 u 10:31

Bionic
Reading

Nova britanska glazbena senzacija FKA twigs režirala je i pojavljuje se u vrlo zanimljivom promotivnom videospotu za Google Glass

Ova zanimljiva glazbenica koju mediji povezuju sa zvijezdom sage 'Sumraka' Robertom Pattinsonom, jedna je od najvećih favoritkinja za ovogodišnju prestižnu britansku nagradu Mercury koja se dodjeljuje najvećim glazbenim nadama.

Fka twigs, pravim imenom Tahliah Barnett ima 26 godina, novo je ime na glazbenoj sceni, a nedavno se čak našla i na meti rasistički nastrojenih hejtera.

U ovom neobičnom videu, FKa twigs možemo vidjeti kako ona i njezina dvojnica izvode svoj ekstravagantni ples dok nose Google Glass, a glazbena su podloga njezine pjesme 'Video Girl' i 'Glass & Patron'.

Google Glass počeo se prodavati u lipnju 2014. godine.

Inače, ovogodišnji dobitnik nagrade Mercury bit će proglašen 29. listopada 2014. na svečanosti u londonskom Roundhouseu. Ovu nagradu dosad su dobili mnogi poznati britanski glazbenici među kojima i: Primal Scream, Pulp, Gomez, Suede, Dizzee Rascal, Klaxons, PJ Harvey, Speech Debelle, Ms. Dynamite, James Blake i dr.