NAGRADNJAČA

Vodimo vas na 6. memorijalni koncert za Antuna Krajinovića Tunu

29.09.2014 u 11:42

Bionic
Reading

Prošlo je pet godina od prerane smrti Antuna Krajinovića – Tune (1978.–2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog punk benda Mikrofonija. U čast ove legende domaće underground scene njegovi prijatelji i ove godine organiziraju memorijalni koncert koji će se održati u Tvornici Kulture u subotu, 4. listopada s početkom u 20:30 sati.

Na šestom memorijalnom koncertu za Tunu pod nazivom 'Svoga tijela gospodar' nastupaju Debeli precjenik, Pasi, Mašinko i još jedan bend kojeg ćemo objaviti početkom rujna.

Nakon tri odlična albuma – 'Rat (Her) Burnt His Record', 'Fist From East' i 'Through The Eyes Of The Innocent', osječki Debeli Precjednik je 2012. izbacio i dugoočekivani album 'Bruto Slavo / VBK' koji je, kao i prošli, izašao za Moonlee Records. Bend je od svojeg nastanka 1994. godine pa sve do danas svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni, a više od 500 odsviranih koncerata i četiri velike europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ih vrijedi i treba vidjeti uživo.

Pasi, kultni riječki punk bend, sviraju brzi i melodični hardcore punk-rock s odličnim tekstovima koje možete vidjeti i čuti na njihovoj službenoj stranici www.bend98.com.

Mašinko je bend o kojem se puno pisalo proteklih mjeseci, a albumom 'Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše' su potvrdili da su trenutno jedan od naših najboljih i najtraženijih punk bendova, čemu u prilog ide i rasprodanost KSET-a i kluba Klub.

Nakon koncerta se nastavlja na punk rock slušaonica uz DJ-e Flannel & Bezidejnog, dok iz zvučnika trešte Gužva u 16-ercu, GTŽ, Mikrofonija, Dolibasija, Atheist Rap, Six Pack, Kud Idijoti, Red Union, Nofx, Pennywise, No Use For A Name, Lagwagon, Bad religion, Rancid, Operation Ivy, Descendants, Propagandhi, Dead Kennedys, Black Flag...

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 3x2 ulaznice za koncert!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 3. listopada.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Tihana Rabuzin
Marta Rakvin
Davor Filipan