NAGRADNJAČE

Dobitnici ulaznica za Studio 54 u Tvornici

17.02.2009 u 14:09

Bionic
Reading

U petak, 26. prosinca od 21 sat Tvornicu će tresti disko groznica na posljednjem partiju Studio 54, i to pod DJ palicom Tome Ricova, Nene i Borisa. Tportal svojim čitateljima poklanja ulaznice za ovaj događaj (3 x 2)

Osim najpoznatijih disko hitova ovaj kultni 70's parti na najglamurozniji način obilježit će prekrasni anđeli, atraktivni plesači i plesačice te velike disko kugle.

Najluđi klub u povijesti započeo je s radom 1977. godine, a na otvorenju za koje je poslano više od 5.000 pozivnica bila je prisutna kompletna svjetska krema - Mick Jagger, Donald Trump, Elizabeth Taylor, Liza Minnelli, Andy Warhol, Debbie Harry, Cher i mnogi drugi, a koliko je bilo važno ući te večeri u Studio 54, dovoljno govori činjenica da Frank Sinatra nije mogao ući jer je bila gužva.


Tvornica će biti scenografski potpuno preuređena s puno disko sjaja, kako bi se što bolje dočarao ambijent hedonističkih sedamdesetih. 'I feel love', 'Don’t leave me this way', 'Upside down', 'It's raining man' samo su neki od hitova koji će vas natjerati na nevjerojatne koreografije i zabavu do ranih jutarnjih sati!

Ulaznice su osvojili:

Vladimir Vasić
Ana Karača
Bojana Radaković