UZ ŽERU I BEBEKA

Otvoreno sedmo izdanje Rujanfesta

14.09.2014 u 11:50

Bionic
Reading

Sinoć je ispred trgovačkog centra Westgate nastupom Crvene jabuke i Željka Bebeka otvoren ovogodišnji Rujanfest, najveći glazbeni događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje izvođače regionalne zabavne glazbe

Najavljeni loši vremenski uvjeti nisu spriječili mnogobrojnu publiku da dođe i uživa u vrhunskoj glazbi i zabavi koju su samo za njih priredili Crvena jabuka i Željko Bebek.

Crvena jabuka je glazbeni bend koji je već tri desetljeća prisutan na glazbenoj sceni i iza sebe ima bezbroj hitova kao što su 'To mi radi', 'Tuga, ti i ja', 'Volio bih da si tu', 'Ostani', 'Tamo gdje ljubav počinje', kao i Željko Bebek, veteran glazbene scene koji iza sebe ima gotovo 40 godina uspješne karijere i pjesme uz koje su odrasle mnoge generacije - 'Dabogda te voda odnijela', 'Laku noć, svirači', 'Oprosti mi što te volim', 'Čaša otrova', ali i nezaboravne hitove Bijelog dugmeta, čiji je bio dugogodišnji član.

Koncert Jelene Rozge i Željka Samardžića, koji je zbog loših vremenskih uvjeta odgođen, prebačen je na utorak, 16. rujna.

Kao i prethodnih godina, i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19, sati dok će se nakon 19 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.

Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju takvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

PROMIJENJENI PROGRAM RUJANFESTA 2014.

14.09. MIROSLAV ILIĆ I VUCO

16.09. JELENA ROZGA, ŽELJKO SAMARDŽIĆ

17.09. MAGAZIN I MEJAŠI

18.09. BAJAGA I INSTRUKTORI, PLAVI ORKESTAR

19.09. SEVERINA, SAŠA MATIĆ

20.09. IVAN ZAK I BEGINI

21.09. JOLE, DRAŽEN ZEČIĆ