NAGRADNJAČA

Vodimo vas na rođendanski koncert Natali Dizdar

27.08.2014 u 10:36

Bionic
Reading

U petak, 29. kolovoza Natali Dizdar će u neponovljivom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila sa svojim obožavateljima proslaviti 30. rođendan te prikladno završiti turneju kojom obilježava 10 godina karijere.

Koncertni program, koji će Natali predstaviti šibenskoj publici, bit će po uzoru na njene rasprodane koncerte u Zagrebačkom kazalištu mladih tijekom kojih je snimljen i njen prvi live album i DVD koncerta 'ZKM Live'. Uz pratnju proširenog benda, sastavljenog od vrhunskih glazbenika, Natali će izvesti hitove sa svoja dva studijska albuma, s posebno odabranim pjesmama za rođendanski ugođaj na najekskluzivnijoj pozornici na Jadranu.

U intimnoj atmosferi ljetne pozornice, sa spektakularnim pogledom na zalazak sunca nad šibenskim arhipelegom, Natali će svom nastupu dodati popularne obrade stranih i domaćih glazbenika poput 'Pelin i med' Dine Dvornika, 'Osloni se na mene' Olivera Mandića, 'Sami' Letu štuke, Fleetwoodmaca, The Curea, Marka Ronsona i drugih.

Nakon koncerta zabava se u tvrđavi nastavlja uz after party na kojem će glazbu puštati DJ Borovich (Nenad Borović). 'Na tvrđavi će se plesati do dugo u noć uz egzotični mix (isključivo s gramofonskih ploča) više glazbenih pravaca iz raznih dijelova svijeta uz dodatke raznih pikanterija. U igri su sljedeći pravci: funk, soul, Boogie, space disco, Afro disco, NU disco, yugo funk, prog RnR, library groove te masa rijetkih EDIT i extended 12' verzija new wave i RnR brojeva', opisao je svoj glazbeni izričaj DJ Borovich.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice za koncert!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 29. kolovoza.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Maja Bojić
Ana Perić