ULAZNICE U PRODAJI

Klaxons i Darkside među prvim objavljenim izvođačima FOR festivala

24.02.2014 u 13:43

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg debitantskog izdanja, FOR festival ponovo poziva na hedonističku proslavu početka ljeta na božanstvenim hvarskim lokacijama uz raznoliki glazbeni i zvjezdani line up. Četverodnevno milovanje svih čula počinje u četvrtak 19. lipnja, no svoju cijenom povoljniju tzv. EX YU ulaznicu možete kupiti već danas

U želji da svojim posjetiteljima omogući što ekskluzivniji provod, kapacitet FOR festivala ograničen je na 2500 posjetitelja stoga topla preporuka glasi – osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Prošle godine iskušana formula FOR festivala u optimalnom je omjeru izmiješala fantastičnu glazbu, koncerte i DJ bravure, neposredan kontakt s izvođačima, nepostojanje napornih festivalskih dinamika poput čekanja u zamornim redovima, gužve i td, te magiju prvih ljetnih dana na čarobnom Hvaru. Obzirom na to da je kombinacija izazvala vatromete oduševljena stranih posjetitelja te je na sam Hvar vratila dio kvalitetne publike i ljubitelja otoka koji su ga izbjegavali prijašnjih ljetnih sezona, formula za 2014. godinu ostaje ista! Koncerti će se odvijati u prvom dijelu večeri u klubu Veneranda, dok je carpe diem Beach na otočiću Marinkovac rezerviran za noćne i dnevne DJ setove.

Popis ovogodišnjih izvođača otvara raznolika glazbena družina koju predvode engleski rock raveri Klaxons, Darksidenajnoviji projekt Nicolasa Jaara i Davea Harringtona Factory Floor – odličan britanski plesni synth-industrial band, producent izvrsnog glazbenog ukusa kojeg će predstaviti putem DJ seta – Mark Ronson, ozbiljni poznavatelji plesnog podija Erol Alkan, Tensnake Bok Bok, Maurice Fulton, glazbena senzacija savršenog glasa koja nam dolazi ravno sa svih glazbenih ljestvica protekle godine – Kelela… U tjednima i mjesecima koji slijede, festival će objavljivati još novih izvođača.

Klaxons - 'Children Of The Sun'

Četverodnevu ulaznicu za FOR festival po povoljnoj EX YU cijeni od 1.131,00 kune moguće je kupiti na stranicama Eventima.