KONCERT HUMANITARNOG KARAKTERA

Domaće zvijezde udružene u akciji Palčić gore

07.11.2012 u 10:26

Bionic
Reading

Palčić gore za najmanje i najhrabrije heroje! Baruni, Colonia, Shorty, Magazin, Jasmin Stavros, Matko Jelavić i grupa Best, Ivana Kindl, Marko Tolja, Kraljevi ulice, Berny & Taz Soldo, plesna skupina Megablast, Step by step, Plesni centar Zagreb i mnogi drugi zajedno su podignuli palac za Palčiće i odlučili pomoći onima kojima je najpotrebnije

Veliki humanitarni koncert Palčić gore održat će se u petak, 16. studenoga u KC Dražen Petrović s početkom u 20 sati

U Hrvatskoj godišnje se rodi prijevremeno oko 2.500 djece, a sama svijest javnosti o problemu i posljedicama s kojima se nedonoščad, ali i njihovi roditelji susreću izuzetno je niska. Djeca koja su rođena prijevremena vrlo su osjetljiva u razdoblju neposredno nakon samog rođenja i u ranom razvoju. Istraživanja Hrvatskog perinatološkog društva iz 2010. pokazalo je da je medicinska oprema koju posjeduju medicinske institucije nije dovoljna ili je vrlo zastarjela.

Cilj ove humanitarne akcije Palčić gore prikupljanje je sredstava za inkubatore i dodatnu medicinsku opremu kako bi se zbrinuli oni najmlađi, koji se u prvim danima susreću s nepravednom životnom borbom. Samu akciju organizira Klub roditelja nedonoščadi Palčići, a velika podrška su i mnoge poznate mame među kojima su Jelena Perčin Antonija Stupar Ines Preindl, Lana Pavić. Cijela kampanja o samom podizanju svijesti i prikupljanju donacija trajati će do subote, 17. studenoga 2012. kada će se ujedno obilježiti Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju djece.

Pomognimo zajedno malenim borcima i pružimo im mogućnost za život! Ulaznice za veliki humanitarni koncert Palčić gore po cijeni od 50 kuna možete već danas kupiti putem sustava Eventima.