Glazba KANDŽIJA

'Na kraju ćete svi slušati narodnjake'

  • Autor: D.Jagatić
  • 21.5.2009 13:23:53
  • 21.5.2009 13:00:00

Ovih dana objavljen mu je debi album 'Narodnjaci', no Kandžija je već mnogima poznat kao jedan od najboljih freestylera s ovih prostora, potom i kao dio drum'n'bass ekipe Glechudessa Massive, ali pod pseudonimima Rimokatolik i Emtivi Andrija. O svom prvom albumu, Jeleni Veljači, golim ženama, narodnjacima, svojim stihovima i još koječemu progovorio je za tportal

Ima svega 24 godine, ali je na glasu kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji freestyler s ovih prostora. Bilo je samo pitanje dana kada će objaviti i svoj prvi album. To se dogodilo neki dan i 'Narodnjaci', kako je nazvao svoj debi album, ugledali su svjetlo dana.

Već je po prvim singlovima 'Beetmen' i 'Bicikl' koji su najavili 'Narodnjake' bilo jasno da je zvijezda rođena, a Edo Maajka dobio opasnu konkurenciju. Oštar na jeziku, spretan s riječima, ubojit u rimama, Kandžija nikoga ne štedi, pa je jednu od svojih pjesama posvetio i omiljenoj Jeleni Veljači, a ni mnogi drugi nisu ostali pošteđeni. Mister Kandžija u video intervjuu za tportal otvoreno je rekao sve što misli o narodnjacima i golim ženama.

 

Pogledajte video:


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više