ROĐENDANSKI POKLON

Šest tisuća obožavatelja na besplatnom kocertu Prljavog Kazališta

30.09.2012 u 18:49

Bionic
Reading

Treću godišnjicu uspješnog poslovanja Garden Mall shopping centar Dubrava svečano je proslavio rođendanskim partyjem koji je trajao punih tjedan dana te je tom prilikom počastio svoje posjetitelje brojnim iznenađenjima od kojih je ipak najveće bilo besplatni koncert Prljavog Kazališta

Rođendanski tjedan koji je trajao od 24. do 30. rujna obilježila su mnoga zabavna događanja i pogodnosti za posjetitelje koji su tijekom cijelog tjedna mogli kupovati po povoljnijim cijenama, dok su Garden Mall i više od 80 dućana osigurali brojne dodatne popuste i pogodnosti tijekom Late night shoppinga koji se održavao u petak i subotu sve do ponoći. Vrhunac velikog slavlja bio je u subotu kada je održan besplatni koncert legendi domaće glazbene scene Prljavog Kazališta, i to na krovu shopping centra Garden Mall.

'Unatoč gospodarskoj krizi i činjenici da se veliki shopping centri teško snalaze u takvim uvjetima, za nas je i ova godina bila uspješna te smo ostvarili sve zacrtane ciljeve. Ipak, najvažnija činjenica u našem poslovanju jest da svojim posjetiteljima i dalje pružamo kvalitetnu uslugu te bogatu ponudu, čemu svjedoči i ova velika rođendanska proslava i koncert na kojem je bilo više od šest tisuća posjetitelja. Garden Mall će se i tijekom nadolazećih godina truditi da opravda povjerenje više od četiri milijuna posjetitelja koji shopping i slobodno vrijeme provode upravo ovdje', izjavila je Tea Gršić, voditeljica marketinga Garden Malla.

Treći rođendan Garden Malla nisu propustili ni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Miss Universe Hrvatske 2011. Natalija Prica, kao ni mnogi drugi iz javnog života koji su se dobro zabavili. Rođendansku atmosferu je dodatno zapalila poznata zagrebačka rock grupa Radio Luksemburg.