PARTY POD ZVIJEZDAMA

David Morales i Ingrosso protresli splitsku Rivu

11.08.2012 u 14:41

Bionic
Reading

Treće izdanje Discotheque Rive, sa Sebastianom Ingrossom i Davidom Moralesom, privuklo je na splitsku Rivu tisuće posjetitelja koji su se posve prepustili house ritmovima i čistom glazbeno-scenskom užitku

Publika se zagrijavala uz neke od najboljih domaćih DJ-eva - Kloxa iz Splita, E-Basea iz Zagreba - a atmosferu je dodatno 'zahuktao' također zagrebački DJ Active Line Six.

Nešto prije ponoći Riva se 'zatresla', na binu je izašao jedan od najomiljenijih izvođača među hrvatskim partijanerima DJ David Morales, koji je publiku prvo pozdravio, a onda 'zapalio' svojim megahitom 'How would you feel'. Uslijedile su same poznate stvari, poput 'Needin’ U', nakon čega je Morales nastavio svojim uigranim stilom.

U 2.30 na binu je izašao slavni Sebastian Ingrosso, član magičnog trija (uz Axwella i Stevea Angela) koji čini najtraženiju svjetsku dance atrakciju koja suvereno drži tron glazbene industrije - Swedish House Mafiju - te se nastavilo plesati uz obrade Swedish Huouse Mafije i Ingossove megahitove.

Osim fantastičnih izvođača, posjetitelji su uživali u dosada neviđenom laser showu, koji je premašio sva dosadašnja izdanja Discotheque Rive