DUGOOČEKIVANI KONCERT

Žestoka svirka Gunsa u Splitu

Bionic
Reading

Guns N'Roses predvođeni Axlom Roseom održali su dugo najavljivani koncert u Splitu

Gotovo tri sata trajao je njihov žestoki nastup pred oko pet tisuća posjetitelja u Spaladium Areni.

Legendarni kalifornijski hard rock bend Guns N'Roses u Split je stigao u posve novoj postavi predvođenoj kontroverznim Axl Roseom, jedinim iz stare garde Gunsa koji su se razišli prije nekoliko godina zbog 'razlika u karakterima'.

Kako piše Slobodna Dalmacija, to nije nimalo smetalo mnogobrojnim fanovima, mahom mlađe dobi, koji su već od 19 sati čekali ispred splitske dvorane, nestrpljivi da uživo vide svog idola i poslušaju nešto iz bogatog 27-godišnjeg repertoara ove grupe.

Nakon što su kao predgrupe nastupili sinjski bend Maršal i Zoran Mišić, na scenu su došli momci iz Guns n'Rosesa odjeveni u prepoznatljivu tamnu kostimografiju, mnoštvo rokerskih zakovica, prstenova i tetovaža te su digli na noge publiku.

Praćeni raznim pirotehničkim efektima, Gunsi su tijekom nešto više od dva sata prašili žestoko i nabrijano, nižući stare hitove 'November Rain', 'Knockin’on Heavens Door', 'Sweet Child of Mine', 'Don’t Cry', te nešto novije stvari s albuma 'Chinese Democracy'.

Kao i na svim dosadašnjim koncertima, i ovaj put su sa sobom doveli nekoliko šlepera opreme, pa su nastupili na vlastitoj, impozantnoj pozornici.