REUNION ZA SOUNDTRACK

LCD Soundsystem je sljedeći kandidat za ponovno okupljanje

09.07.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Frontmen benda potvrdio je da bi se on opet mogao okupiti, ali samo za jednu prigodu

Iako je ovaj punk-funk bend najavio svoj kraj u veljači prošle godine, ne bi li dva mjeseca kasnije održao i veliki oproštajni koncert u New Yorku, već sada pojavile su se priče da bi se on mogao ponovo okupiti – a te je priče potvrdio i sam frontmen James Murphy

U razgovoru za New York Times Murphy je izjavio kako ga je prijatelj redatelj zamolio da ponovo okupi grupu ne bi li ona snimila pjesmu za njegov nadolazeći film, a iako je Murphy odbio reći o kojem je redatelju riječ i za koji bi film trebali snimiti soundtrack, potvrdio je da je riječ o projektu koji bi uistinu mogao uskrsnuti LCD Soundsystem, s obzirom da su svi u bendu zagrijani za tu ideju.

Osim toga, otkrio je da u zadnje vrijeme dosta radi na vlastitim pjesmama, koje snima u tuđim studijima, ali nije poznato hoće li se i kada one naći na njegovom solo albumu.

Posljednja svirka LCD Soundsystem zabilježena je u koncertnom filmu 'Shut Up And Play The Hits', koji će u američkim kinima biti prikazan 18. srpnja, a zatim kreće u digitalnu distribuciju i na DVD.