tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+12

'BIG HOOPS'

Pogledajte povratničke video spotove Nelly Furtado

Novi klupski hit prvi je pokušaj povratka pjevačice nakon šest godina izbivanja s američke komercijalne scene

Datum objave:
11.6.2012 9:54

Zadnja izmjena:
11.6.2012 13:02

Vezane teme

Šest godina nakon njezinog zadnjeg albuma snimljenog na engleskom jeziku, LP-ja 'Loose' koji ju je pretvorio u globalnu superzvjezdu, Nelly Furtado se 18. rujna vraća na scenu s novim albumom 'The Spirit Indestructible', a već ga sada najavljuje novim singlom 'Big Hoops (Bigger the Better)', za koji je snimila dva službena videa.

Jedan klasični koji je režirao X (redatelj spotova za imena kao što su Kanye West, Drake, Justin Bieber...) i drugi u formi 'kućnog videa', snimljen na parkiralištu sa skejterima.

Pjesmu je producirao Rodney Jerkins, jedan od proslavljenih R&B producenata devedesetih i početka novog milenija, a vi pogledajte obje video verzije pjesme 'Big Hoops' pa odaberite koja vam je draža:


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr