tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+11

PJEVAČICA SE VRAĆA U ZAGREB

Nini Badrić nedostajala tri boda za finale

Premda je od Srbije i Bosne i Hercegovine dobila maksimalan broj bodova, a od Slovenije osam, Nini Badrić nedostajala su tri boda za prolaz u finale Eurosonga. 'Nebo' je očito ostavilo dojam samo na susjede

Datum objave:
27.5.2012 17:42

Zadnja izmjena:
27.5.2012 20:32

Hrvatska predstavnica na Eurosongu u polufinalu je bila na 12. mjestu s ukupno 42 boda. Maksimalan broj bodova (12) dobila je iz BiH i Srbije, osam iz Slovenije, sedam je stiglo iz Makedonije te po jedan iz Bjelorusije, Njemačke i Ukrajine što vjerojatno dovoljno govori o tome kakav je dojam ostavila na ostale europske zemlje, piše Slobodna Dalmacija.

No gledajući finale, Nina se nije dala smesti pa je na Twitteru napisala: 'Nemate pojma koliko mi je krivo što večeras nisam na sceni. Ja znam koliko mogu. I nitko me neće uvjeriti da 'Nebo' nije zaslužilo biti ovdje.'

Rano u nedjelju ujutro, Nina je objavila da se vraća u Hrvatsku i poručila fanovima: 'Odlazim iz Bakua u Zagreb. Hvala svima beskrajno puno na podršci. Najbolji ste! P. S. Strpljen - spašen', dodala je na kraju zagonetno.

Kako bilo, Eurosong 2012. osvojila je švedska predstavnica Loreen pjesmom 'Euphoria'. Na drugo su mjesto dogurale ruske Buranovskye Babushke, a srpski je predstavnik Željko Joksimović izvukao sjajno treće mjesto.

195838,195817,195504,195325

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr