tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+16
Rijeka
+10
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+15

PJEVAČICA SE VRAĆA U ZAGREB

Nini Badrić nedostajala tri boda za finale

Premda je od Srbije i Bosne i Hercegovine dobila maksimalan broj bodova, a od Slovenije osam, Nini Badrić nedostajala su tri boda za prolaz u finale Eurosonga. 'Nebo' je očito ostavilo dojam samo na susjede

Datum objave:
27.5.2012 17:42

Zadnja izmjena:
27.5.2012 20:32

Hrvatska predstavnica na Eurosongu u polufinalu je bila na 12. mjestu s ukupno 42 boda. Maksimalan broj bodova (12) dobila je iz BiH i Srbije, osam iz Slovenije, sedam je stiglo iz Makedonije te po jedan iz Bjelorusije, Njemačke i Ukrajine što vjerojatno dovoljno govori o tome kakav je dojam ostavila na ostale europske zemlje, piše Slobodna Dalmacija.

No gledajući finale, Nina se nije dala smesti pa je na Twitteru napisala: 'Nemate pojma koliko mi je krivo što večeras nisam na sceni. Ja znam koliko mogu. I nitko me neće uvjeriti da 'Nebo' nije zaslužilo biti ovdje.'

Rano u nedjelju ujutro, Nina je objavila da se vraća u Hrvatsku i poručila fanovima: 'Odlazim iz Bakua u Zagreb. Hvala svima beskrajno puno na podršci. Najbolji ste! P. S. Strpljen - spašen', dodala je na kraju zagonetno.

Kako bilo, Eurosong 2012. osvojila je švedska predstavnica Loreen pjesmom 'Euphoria'. Na drugo su mjesto dogurale ruske Buranovskye Babushke, a srpski je predstavnik Željko Joksimović izvukao sjajno treće mjesto.

195838,195817,195504,195325

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr