tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+10
Split
+14
Dubrovnik
+14

NINA BADRIĆ

Životnu želju ostvarit ću u posljednji čas

Nina Badrić održala je prvu probu u Bakuu, nakon čega se obratila novinarima na presici

Datum objave:
16.5.2012 13:35

Zadnja izmjena:
16.5.2012 17:34

Eurosong je nešto sasvim novo u mojoj karijeri. Pjevam od devete godine i najveća želja mi je bila prije 40. rođendana nastupiti na Eurosongu. Budući da mi je rođendan 4. lipnja, uspjet ću je ostvariti u zadnji čas', rekla je Nina Badrić na presici u Bakuu.

Nina se dotaknula i odabira pjesme 'Nebo'. 'Još dok sam je snimala, pjesma mi je ušla u srce. Dobro mi je sjela i osjećam se jako ugodno dok je pjevam. Iako sam planirala pjevati na engleskom, u posljednji tren smo odustali od toga. Pjevat ću na hrvatskom jer vjerujem da na njemu mogu puno bolje prenijeti emociju pjesme', dodala je Nina.

Naša pjevačica se na presici dotaknula i pjesme 'Čarobno jutro', s kojom je na Dori završila kao druga, ali koja je te godine bila najveći hit, te Dine Dvornika, za kojeg je rekla da je izvršio velik utjecaj na nju na početku karijere.

192085,191497,187759,185223
Kako je prošla prva Ninina proba u Bakuu, pogledajte u nastavku:

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr