20. TRAVNJA

Zagrijavanje za Terraneo nastavlja se u Osijeku!

18.04.2012 u 14:32

Bionic
Reading

Terraneo 'warm-up' turneja niz je partyja diljem Hrvatske koje prethode festivalu koji će se održati od 7. do 10. kolovoza 2012. u Šibeniku. Party u Osijeku u klub Oxygen bit će u petak, 20. travnja

Nakon partyja u Zagrebu, tulum se seli u Osijek, točnije u klub Oxygen, gdje će se nastaviti borba u iPlay battles ringu koji će jednom timu donijeti festivalske ulaznice za Terraneo.

Za sve zainteresirane koji žele sudjelovati u 'borbi' evo kratkog opisa iPlay battlesa plus info za prijavu putem web-a: iPLAY battles je interaktivna klupska zabava u kojoj publika sudjeluje u programu kroz natjecanje u puštanju glazbe sa svojih smartphone-ova ili mp3 playera.

Na pojedinom iPLAY battles partyu sudjeluje osam timova koji se prijavljuju putem maila te u klubu na samom događaju. Timovi se međusobno 'bore' puštajući naizmjence po tri pjesme sa svojih mobilno-glazbenih prijenosnika. Pobjednički tim Terraneo warmup iPlay battlesa dobiva festivalske karte za Terraneo te osigurava direktan prolaz u finale turneje iPlay battles koje će se održati na samom festivalu u kupoli bonbonovaca. Nagrada za pobjedu u finalu zasad ostaje tajna!

Potrebno je oformiti tim od najmanje dva, a najviše tri člana, poslati imena, prezimena i ime tima na mail adresu: warmup@terraneofestival.com.

Također treba navesti broj mobitela te izvođače koje volite i želite puštati (što više, to bolje, jer vas biramo po muzičkom ukusu. Cajke, Rozge, Magazini i ostali estradni biseri ne dolaze u obzir). Ako se sakupi potreban broj timova putem maila, u klubu će uzimati isključivo prijave za rezervne timove koji nastupaju u slučaju da se jedan ili više odabranih timova ne pojave. Svi članovi tima moraju biti punoljetni i po dolasku na natjecanje predočiti osobnu iskaznicu.

U klubu će se moći kupiti i karte po povoljnijoj cijeni od 350 kuna.