JOŠ MALO PA NESTALO

Redovi za ulaznice i za drugi koncert U2-a

03.04.2009 u 09:12

Bionic
Reading

Čini se da će ulaznice za dodatni koncert megapopularne irske grupe U2, najavljen za 9. kolovoza, opet biti rasprodane vrlo brzo. Redovi ispred prodajnih mjesta čak su i veći od onih kakve su bile za koncert koji će se održati 10. kolovoza

Iako je, prema najavama organizatora, prodaja ulaznica putem interneta trebala početi u šest sati, a na prodajnim mjestima u osam sati obožavatelji U2-a već su jučer od 15.30 sati strpljivo čekali početak prodaje ulaznica. Iz Lupa Promotiona izvijestili su da još uvijek nemaju informacija o broju prodanih ulaznica, no sasvim je sigurno da će koncert biti vrlo brzo rasprodan.

Slična je situacija i u ostalim europskim gradovima - primjerice, u Amsterdamu je i dodatni koncert rasprodan prije početka prodaje ulaznica na službenim prodajnim mjestima.

Dodatni koncert u Zagrebu će se održati 9. kolovoza, a cijene ulaznica su iste kao i za koncert 10. kolovoza - 250 kuna za sjever, 500 za stajanje, 750 za tribine istok/zapad/jug, te tisuću za ulaznice bliže pozornici, dok će za VIP ulaznice trebati izdvojiti dvije tisuće kuna.

Podsjećamo, svih 63 tisuće ulaznica za prethodno zakazani koncert U2 na Maksimiru, koji će se održati 10. kolovoza, rasprodane su u svega nekoliko sati.