PJEVA, SVIRA, SNIMA, DIZAJNIRA

Lennyju Kravitzu nikad nije dosadno

04.11.2011 u 14:15

Bionic
Reading

Pjeva, svira, dizajnira, snima film, a na Bahamima se uz snimanje albuma uspio i odmoriti. U punoj kondiciji nastavlja turneju BLACK AND WHITE 17. studenog u zagrebačkoj Areni, za koju znalci kažu da je njegovo najbolje izdanje i najbolja turneja dosad

Lenny Kravitz svestrani je glazbenik koji, osim izvrsnog glasa i umijeća pjevanja, svira sve instrumente potrebne za rock bend, bas, bubanj i gitaru. Uz glazbene afinitete, multitalentirani umjetnik slobodno vrijeme posvećuje svojim drugim 'hobijima'.

Nekoliko se puta okušao u glumi te se pojavljivao na ekranima glumeći sam sebe. Nakon izvrsne uloge u filmu 'Precious' (2009), moći ćemo ga vidjeti u filmu 'The Hunger Games', koji će na velika platna stići u ožujku 2012. godine.

'The Hunger Games' je akcijski film koji se snima prema istoimenom znanstvenofantastičnom romanu autorice Suzanne Collins. Glavne uloge tumače Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson i Liam Hemsworth. Cinna (Lenny Kravitz) je Katnissin (Jennifer Lawrence) stilist koji joj pokušava nametnuti političke ideje. U međuvremenu postaju prijatelji. Prema knjizi, Cinno je opisan kao prilično normalan lik, za razliku od njegovih 'raznobojnih' sugrađana koji su se podvrgnuli raznim estetskim operacijama. Glumački talent Lenny je vjerojatno naslijedio od svoje majke Hellen Willis, koja je 70-ih i 80-ih glumila u TV emisiji 'The Jeffersons'.

Osim glazbenih i glumačkih afiniteta, Lenny radi na nekoliko zanimljivih projekata u sklopu svoje dizajnerske kompanije Kravitz Design i uređuje nekoliko interijera u Miamiju. Kaže da se izvrsno zabavlja svime čime se bavi.

Na turneji prvi put uživo izvodi nove pjesme, a nježni akordi njegovih balada izmjenjivat će se sa žestokim rifovima gitare, usklađenim ritmom bubnjeva i pratnjom moćnog basa.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Eventim po cijeni od 250 kuna za parter, 300 za tribine te 600 kuna za ložu.